Neostrata Logo
Neogen Logo
Η Βασική Τεχνολογική Πλατφόρμα της ΝeoStrata<sup>®</sup>

Η Βασική Τεχνολογική Πλατφόρμα της ΝeoStrata®

H Επιστήμη ΝeoStrata® υπόσχεται Υγιές και Λαμπερό Δέρμα γεμάτο ενέργεια. 


Οι σειρές προϊόντων ΝeoStrata έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες ανάγκες του δέρματος, με προϊόντα που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες :

Τα Συστατικά ΝeoStrata®

Tα καλλυντικά NEOSTRATA® είναι τα προηγμένα, επιστημονικά σχεδιασμένα προϊόντα περιποίησης του δέρματος με την κλινικά αποδεδειγμένη δράση που συνιστούν οι δερματολόγοι για την ορατή ανανέωση, αποκατάσταση και βελτίωση της υφής του δέρματος. Η αποτελεσματικότητα των προϊόντων NEOSTRATA® έχει αποδειχτεί βάσει κλινικών ερευνών σε μια μεγάλη ποικιλία δερματικών τύπων και δερματικών προβλημάτων όπως η φωτογήρανση, η ροδόχρους νόσος, η υπερχρωμάτωση, το προβληματικά ξηρό δέρμα, η ακμή, μεταξύ άλλων.

Glycolic Acid

Το Glycolic Acid, ένα φυσικό συστατικό στοιχείο του ζαχαροκάλαμου, απολεπίζει το δέρμα ενισχύοντας τον ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, εξομαλύνει την κατανομή των χρωστικών, μειώνει το μέγεθος των πόρων βελτιώνοντας την υφή και την όψη του δέρματος, και βοηθά ώστε να λειανθούν οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Στη δερμίδα, αυτό το συστατικό AHA αυξάνει τη σύνθεση των γλυκοζαμινογλυκάνων (GAGs) και των ινών του κολλαγόνου, κάνοντας το δέρμα να δείχνει πιο σφιχτό. Τα προϊόντα NEOSTRATA® αποδίδουν τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του συστατικού, χάρη στον ιδανικό βαθμό pH και στην ιδανική περιεκτικότητά τους σε Glycolic Acid. Ενώ, oι αμφοτερικές σύνθεσεις της NEOSTRATA® έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσουν την πιθανότητα ερεθισμών ή κοκκινίσματος του δέρματος.

Citric Acid

Η φυσική πηγή του Citric Acid είναι τα εσπεριδοειδή. Είναι ένα ισχυρό Alpha/Beta Hydroxy Acid με αντιοξειδωτικά και επανορθωτικά αντιγηραντικά οφέλη που βοηθά στην ανατροπή των βλαβών της φωτογήρανσης και της ηλιακής ελάστωσης βελτιώνοντας την ποιότητα των ελαστικών ινών και αυξάνοντας την ποσότητα των GAGs. Επειδή διαθέτει προληπτική αντιοξειδωτική δράση και ταυτόχρονα, επανορθωτική αντιγηραντική δράση, χρησιμοποιείται συχνά ως booster σε αγωγές που στοχεύουν στην αντιοδειξωτική προστασία ή στην επανόρθωση.

Mandelic Acid

Η φυσική πηγή του Mandelic Acid είναι τα αμύγδαλα. Πρόκειται για ένα λιπόφιλο AHA που απορροφάται αμέσως από το λιπαρό δέρμα, γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό αντιγηραντικό συστατικό για τον συγκεκριμένο τύπο δέρματος. Επιπλέον, το Μandelic Acid διαθέτει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες και μειώνει τη λιπαρότητα με τη συστηματική χρήση, χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Gluconolactone

Η Gluconolactone, ένα PHA που βρίσκεται στο δέρμα μας, προσφέρει όλα τα αντιγηραντικά οφέλη της επιστήμης ΝeoStrata® χωρίς την πιθανότητα ερεθισμών, ακόμη και σε χρήστες με παθολογικά ευαίσθητο δέρμα ή σε περιπτώσεις με ροδόχρου νόσο ή σε όσους έχουν υποστεί κοσμητικές αγωγές. Ως αντιοξειδωτικό, η Gluconolactone έχει την ικανότητα να αναστέλλει την ελαστάση προστατεύοντας τον υγιή ιστό και διατηρώντας την νεανική ελαστικότητα του δέρματος. Η Gluconolactone ενισχύει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού μειώνοντας την ευαισθησία του δέρματος στους ερεθιστικούς παράγοντες και καταπραΰνει το κοκκίνισμα σε δέρματα που έχουν την τάση να κοκκινίζουν, με τη συστηματική χρήση σε βάθος χρόνου. Η Gluconolactone βοηθά στη διατήρηση του κολλαγόνου μειώνοντας την καταστροφική διαδικασία του glycation και δεν αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος στο ηλιακό φως.

Lactobionic Acid

To Lactobionic Acid είναι ένα πατενταρισμένο “Bionic” PHA που προέρχεται από τα σάκχαρα του γάλακτος. Βοηθά στην πρόληψη και την ανατροπή της φωτογήρανσης, των γραμμών και ρυτίδων, του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου, των διογκωμένων πόρων και του άγριου δέρματος. Είναι επίσης ένα ισχυρό, μη ερεθιστικό, αντιοξειδωτικό που χρησιμοποιείται για να προστατεύσει από τις αλλοιώσεις τα ανθρώπινα όργανα προς μεταμόσχευση. Το Lactobionic Acid βοηθά στη διατήρηση της σφριγηλότητας αναστέλλοντας το ένζυμο MMP που ευθύνεται για τη διάσπαση του κολλαγόνου και την πρόκληση ρυτίδων και χαλάρωσης. Φυσικό υγροσκοπικό μέσον, συγκρατεί το νερό δημιουργώντας ένα φιλμ υγρασίας στην επιφάνεια του δέρματος.

NeoGlucosamine

H NeoGlucosamine είναι μια νέα πατενταρισμένη τεχνολογία. Είναι ένα μη ερεθιστικό αμινοσάκχαρο που απολεπίζει απαλά το δέρμα, προάγει την ανανέωση των κυττάρων και μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επιπλέον, η ΝeoGlucosamine αναστέλλει τη τυροσινάση βοηθώντας στην αποτροπή της δημιουργίας σκούρων κηλίδων, ενώ και απολεπίζει τις υπάρχουσες σκούρες κηλίδες υπερμελάγχρωσης ή τα σημάδια ακμής, προσφέροντας έναν πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. ΒΗ NeoGlucosamine, βασικό δομικό υλικό του Υαλουρονικού Οξέως, του φυσικού γεμιστικού του δέρματος, αυξάνει τον φυσικό όγκο του δέρματος και λειαίνει την όψη των γραμμών και ρυτίδων από μέσα προς τα έξω δημιουργώντας ένα πιο σφιχτό δέρμα και ανορθώνοντας τα χαρακτηριστικά.

Αμινοξέα

Το Αminofil® είναι ένα επαναστατικό, πατενταρισμένο παράγωγο αμινοξέος που ανακάλυψε η NeoStrata®. Χτίζει τον φυσικό όγκο του δέρματος και μειώνει ορατά την όψη των γραμμών και ρυτίδων, όπως οι ρυτίδες συνοφρύωσης ανάμεσα στα φρύδια, το “πόδι της χήνας”, οι ρινοπαριακές πτυχές ή “ρυτίδες του γέλιου”, και προσφέρει γενικότερα αντιγηραντική περιποίηση κατά της φωτογήρανσης από τις ακτίνες UV και τις επαναλαμβανόμενες εκφράσεις του προσώπου.